top of page
Zoeken

Opvoedkunst uitgelicht op indebuurt Ede

Bijgewerkt op: 7 jun. 2022

Op 3 juni verscheen een artikel op "indebuurt" over Opvoedkunst. Als Edese ondernemer mocht ik voor de rubriek "Ondernemer uitgelicht" vertellen over hoe ik ouders help bij het opvoeden van hun kinderen.

Hoge drempel

Naast dat ik in dit artikel vertel over wat mij drijft als opvoedcoach, komt ook de hoge drempel naar boven waar ouders vaak tegenaan lopen. In het artikel lees je bijvoorbeeld: "Wat we delen zijn vaak de leuke en mooie momenten. Wat er niet zo lekker loopt zeggen we niet zo snel, maar wanneer je ernaar vraagt hoor je dat elke ouder weleens tegen iets aanloopt."


Meer lezen?

Wil je het hele artikel lezen? Dat kan via deze link. Hierin vertel ik onder andere over mijn eigen ervaringen als ouder, het effect dat kleine veranderingen al kunnen hebben en dat er achter elk gedrag van jouw kind een behoefte zit.

Heb je het artikel gelezen en denk je: 'zoiets zou ik goed kunnen gebruiken'? Op mijn website vind je meer informatie over wie ik ben en hoe ik als opvoedcoach werk, en kan je direct vrijblijvend contact met me opnemen om kennis te maken. Iedere ouder loopt weleens ergens tegenaan bij het opvoeden, ik help je hier graag mee verder!56 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page