top of page

VOOR IEDEREEN OP MAAT

Mijn diensten

Verschillende diensten

Omdat iedere ouder anders is en graag op zijn/haar eigen manier met opvoeden omgaat, bied ik verschillende vormen aan om jouw opvoedvragen te beantwoorden. Dit kan door opvoedcoaching op maat, het bijwonen van thema-avonden of het organiseren van een opvoedparty. Belangrijk is dat jij de aanpak kiest die voor jou klopt. Wat past nu het best bij jou, jouw kind(eren) en de thuissituatie? Natuurlijk kun je altijd contact met me opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ik denk graag met je mee!
 

COACHING

In een coachtraject van vijf gesprekken leer je het gedrag van je kind(eren) beter begrijpen. Je krijgt het gereedschap in handen om beter met pittig gedrag en lastige situaties om te gaan. Met vaak kleine veranderingen gaat jouw gezin weer op rolletjes lopen.

OPVOEDPARTY

Tijdens een OpvoedParty ga je in gesprek met andere ouders/opvoeders. Je kunt ervaringen en tips uitwisselen en dilemma’s bespreken onder mijn begeleiding. Vol nieuwe ideeën en inzichten ga je vervolgens weer naar huis. Omdat samen opvoeden leuker is dan alleen!

WORKSHOPS

In een kleine groep kun je twee verschillende workshops volgen. Praten met je kind, waarbij je leert hoe je op een prettige manier met je kind in gesprek kunt komen, en Zelfstandig gedrag bevorderen. Hierbij ligt de focus op de zelfstandigheid van je kind bevorderen door het aanleren van vaardigheden op een plezierige manier.

OPVOEDSPREEKUUR

Wil je gewoon een keer bellen om een vraag over opvoeden te bespreken? Dat kan! Iedere woensdagochtend tussen 9:00 en 10:00 uur zit ik voor je klaar. Tijdens dit gratis opvoedspreekuur kun je terecht met al jouw vragen die met de opvoeding te maken hebben.

bottom of page