top of page

OVER
Marlous Witteveen-Weggeman

AAB_9067.JPG

HET GEZICHT ACHTER

Opvoedkunst

Mijn naam is Marlous Witteveen-Weggeman en als opvoedcoach help ik ouders van jonge kinderen (2-8 jaar), waarvan de kinderen pittig gedrag vertonen. Als ouder en voormalig leerkracht weet ik namelijk als geen ander hoe lastig het kan zijn om met dat gedrag om te gaan. Soms zijn er situaties waarin je je zelfs geen raad meer weet. Inmiddels weet ik dat dit gedrag bij kinderen hoort; het is onderdeel van hun ontwikkeling. Jij hebt als ouder/opvoeder de sleutel voor de oplossing in handen. Bij mij kun je leren op een andere manier op het gedrag van je kind te reageren, met vaak snel resultaat. Zelfs al na een kleine verandering.

HOE DAN?

Zo werk ik

Mijn kennis en ervaring heb ik op verschillende manieren opgedaan. Natuurlijk door het grootbrengen van mijn eigen kinderen. Ook ruim 25 jaar ervaring in het basisonderwijs heeft mij veel gebracht. Ik ben gecertificeerd gezins- en opvoedcoach, POPtalk-coach en ambassadeur van OpvoedParty. Door al deze kennis en ervaring ben ik goed in staat om met jou als ouder mee te denken. Dat, plus een vleugje humor en creativiteit, zet ik graag in om jou te helpen zodat het thuis weer op rolletjes gaat lopen!

Het is mijn passie om jou te helpen om inzicht te krijgen in het gedrag van jouw kind en samen gaan we op zoek naar wat er nodig is om de harmonie in jouw gezin terug te brengen. Vaak kan een kleine verandering al een oplossing zijn voor een probleem dat nu heel groot is (of lijkt). Heel blij ben ik dan ook als je gaat ervaren dat jij de sleutel in handen hebt om deze verandering in gang te zetten. Hierdoor kan jij als ouder vol zelfvertrouwen opvoeden met meer plezier en grip.

Het is mijn missie om ouders te laten weten dat hulp vragen bij, of vragen stellen over opvoeden de normaalste zaak van de wereld is. Dat elke ouder, wie je het ook vraagt, z’n strubbelingen bij het opvoeden heeft gehad - of er nog middenin zit. Hoe fijn is het om hier niet mee te blijven tobben, maar dit met elkaar te delen? Gedeelde smart is halve smart. En… samen opvoeden is leuker dan alleen!

Benieuwd naar wat ik jou kan bieden? Bekijk mijn diensten of neem gerust vrijblijvend contact op voor een kennismaking!

Happy Kids Huddle
Lees verder over mij
bottom of page