top of page

WORKSHOP
POPtalk Miniworkshop

POPTALK MINIWORKSHOP

POPtalk in het klein

Als je wil weten hoe jij POPtalk kan toepassen in je eigen praktijk of organisatie, maar je nog niet direct in wil schrijven voor een workshop, is een miniworkshop een goede manier om alvast te proeven van de methode.

Inhoud

Een miniworkshop is heel geschikt voor kleinere groepen (tot vijftien personen). Denk bijvoorbeeld aan teams of intervisiegroepen. Tijdens een miniworkshop gaan de deelnemers, naast de theorie van POPtalk, ook actief met materiaal aan de slag. Zo kunnen jullie zelf ervaren wat het uitbeelden van gespreksonderwerpen jullie brengt.

POPtalk miniworkshop.jpg
Praktish

Ervaring

"Nooit gedacht dat je met poppetjes en andere materialen gesprekken zo duidelijk in beeld kunt brengen. Dit smaakt naar meer!"

PRAKTISCH

Kosten en aanmelden

Kosten

De kosten van de miniworkshop zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Het individueel volgen van een miniworkshop kost € 45,-. Het is ook mogelijk om een fysieke miniworkshop op locatie te boeken voor een groep tot zes personen. De kosten daarvoor bedragen € 250,-. Wordt de miniworkshop incompany gegeven, dan geldt voor iedere volgende deelnemer een meerprijs van € 45,-.

Alle kosten zijn exclusief eventuele reiskosten van de trainer.

POPtalk is een geregistreerde onderwijsinstelling en staat ingeschreven in het register van het CRKBO. Daardoor kunnen wij btw-vrij factureren.

 

Aanmelden

Klaar om zelf of samen met jouw team aan de magie van POPtalk te proeven? Meld je dan aan via onderstaande knop.
Voor vragen over de miniworkshop kun je mij een mailtje sturen naar info@opvoedkunst.nl. Ik beantwoord je vragen graag!

bottom of page