OUDERS OVER MIJ

Ervaringen

Recensies

Opvoedcoaching is altijd een persoonlijk proces. Geen enkel coachverhaal is hetzelfde, omdat iedere beginsituatie en oplossing uniek is. Toch kan het fijn zijn om even te horen hoe anderen Opvoedkunst hebben ervaren. Daarom lees je hieronder over de ervaringen van ouders die je al voorgingen. Misschien herken jij je wel in een van de ouders!

 

Heb je vragen over de opvoeding van jouw kind(eren) of over een specifieke situatie? Neem dan gerust contact met mij op, of bekijk wat ik jou kan bieden. Iedere ouder is welkom voor opvoedcoaching op maat!

Ouders van zoons (13, 10 en 4 jaar)

Francine en Paul

"Wij hebben Marlous benaderd vanwege het slaapgedrag van onze zoon. Door een tekort aan slaap ging hij gedrag vertonen waar wij niet goed grip op kregen. Dit zorgde voor irritatie en frustratie in ons gezin. Samen met Marlous hebben we een concreet doel gesteld en daar hebben we tijdens elk gesprek aan gewerkt. We hebben Marlous leren kennen als een hartelijke vrouw die de vinger op de zere plek weet te leggen en durft te confronteren. Vanuit haar ruime ervaring denkt ze mee over oplossingen en geeft richting. Uiteindelijk hebben we dit traject af mogen sluiten met een kind dat beter slaapt en daar hebben we allemaal baat bij 🙂"

Ouders van zoon (4) en dochter (1,5)

Jantine en Bas

"We zijn samen met Marlous een coachingstraject aangegaan omdat we in de opvoeding tegen bepaalde zaken aanliepen bij onze lieve, maar temperamentvolle en intense kinderen.
Marlous coachte alleen ons (dus niet onze kinderen) en dat vonden we een erg prettige aanpak. Ze liet ons kijken naar onze huidige opvoeding en begeleide ons naar ons gewenste doel, door gerichte vragen te stellen, feedback te geven en handvatten te bieden. Dat gaf ons nieuwe inzichten wat we direct in de praktijk konden toepassen. Het mooie is dat zij de aanpak zoveel mogelijk uit ons zelf heeft gehaald waardoor het ons opvoedplan is geworden. We merkten ook vrij snel een positief effect door kleine dingen te veranderen.
De opvoeding blijft een leerproces met ups en downs, maar het is fijn dat we weten wat ons doel is en bewuster bezig zijn met de aanpak.
Marlous is een prettig en rustig persoon die je in je waarde laat en waar je je op je gemak bij voelt."

Moeder van zoon (4) en dochter (2,5)

Eveline

Op de blog van WIJ à la Mama schreef Eveline over haar ervaringen met Opvoedkunst. Hieronder lees je een greep uit haar conclusie. De hele blog lezen? Dat kan hier!

"Na ons traject met Marlous voelen wij ons weer sterker. Dus ook aan de buitenwereld vertellen we nu vaker wat er binnen ons gezin afspeelt, dat we een coach hebben gehad, waarom we bepaalde dingen doen zoals we die doen."

...
"Van verschillende andere mama’s hoor ik ineens heel herkenbare verhalen. Ze vragen mij waar ik Marlous “gevonden” heb. Wat het met mij en mijn gezin heeft gedaan. En sommigen zeggen zelfs dat ze ook wel een coach zouden willen. Super dapper dat ze dat zeggen."