top of page

DIENSTEN
(Online) OpvoedParty

LAAGDREMPELIG

Samen praten over opvoeden

Soms kan het fijn zijn om even op een laagdrempelige manier over opvoeding te praten. Tijdens een OpvoedParty kan dit zeker! Met een groepje van vier tot tien ouders (bijvoorbeeld van het schoolplein, of een aantal vrienden uit de buurt) gaan we samen ongeveer twee uur in gesprek. Zijn er opvoedthema’s die jullie willen bespreken, zitten jullie met dilemma’s of pakken we een thema of dilemma uit het opvoedspel dat ik meeneem? De invulling van de OpvoedParty bepalen jullie zelf. Wel is het belangrijk dat jullie kinderen allemaal ongeveer van dezelfde leeftijd zijn, zodat de opvoedfases vergelijkbaar aan elkaar zijn. Als gespreksleider zorg ik voor een goed gesprek tussen ouders/opvoeders, waardoor we samen een zinvolle avond beleven. Omdat samen opvoeden leuker is dan alleen!

pexels-daria-shevtsova-1054974.jpg

Tommy en Stefanie

"We hebben het traject heel positief ervaren. De omgang met Marlous is laagdrempelig waardoor er een open gesprek plaatsvindt en we makkelijk onze struggles met de kinderen kunnen delen."

Bekijk mijn diensten

PRAKTISCH

Informatie

In deze tijden van corona, thuiswerken en maatregelen is het helaas lastig om deze avonden altijd op locatie te realiseren. Het leven lijkt stil te staan, terwijl de opvoeding (misschien juist dan wel extra) op volle toeren doordraait! Daarom bied ik de OpvoedParty ook online aan, en nog steeds op regelmatige basis. Neem gerust contact op voor meer informatie.

  • Kosten: Vrijwillige bijdrage

  • Locatie: Bij de ouder die het organiseert of bij mij in Ede (Klinkenbergerweg 56)

  • Voor wie: Ouders/opvoeders met kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd

JOUW OPVOEDPARTY

Vraag jouw OpvoedParty aan

Bedankt, het formulier is verzonden! Je ontvangt binnen een werkdag bericht over jouw aanvraag.

Contact
bottom of page