top of page

VOOR IEDEREEN OP MAAT
Mijn diensten

Verschillende diensten

Hieronder zie je dat ik mijn diensten aanbied in verschillende vormen. Het één sluit het ander natuurlijk niet uit. Kijk gerust rond wat er op dit moment het beste bij jou past. Dat kan bijvoorbeeld een coachtraject zijn, toegespitst op jouw thuissituatie. Of misschien sluit je graag aan bij een OpvoedParty, geef je de voorkeur aan één van mijn workshops of bel je liever een keertje tijdens het opvoedspreekuur. Ik denk graag met je mee. Eén ding is zeker: we gaan er samen voor zorgen dat jij als ouder gaat opvoeden met meer plezier en grip!

COACHING

In een coachtraject van vijf gesprekken leer je het gedrag van je kind(eren) beter begrijpen. Je krijgt het gereedschap in handen om beter met pittig gedrag en lastige situaties om te gaan. Met vaak kleine veranderingen gaat jouw gezin weer op rolletjes lopen.

OPVOEDPARTY

Tijdens een OpvoedParty ga je in gesprek met andere ouders/opvoeders. Je kunt ervaringen en tips uitwisselen en dilemma’s bespreken onder mijn begeleiding. Vol nieuwe ideeën en inzichten ga je vervolgens weer naar huis. Omdat samen opvoeden leuker is dan alleen!

OPVOEDSPREEKUUR

Wil je gewoon een keer bellen om een vraag over opvoeden te bespreken? Dat kan! Iedere woensdagochtend tussen 9:00 en 10:00 uur zit ik voor je klaar. Tijdens dit gratis opvoedspreekuur kun je terecht met al jouw vragen die met de opvoeding te maken hebben.

bottom of page