Zoeken

Opvoedkunst in de krant!

Bijgewerkt: 16 dec 2020

In september startte ik met Opvoedkunst, en sindsdien heb ik al heel mooi werk kunnen verrichten. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gemaakt, en hoop nog veel ouders met hun opvoeduitdagingen te kunnen helpen. Daarvoor is het natuurlijk belangrijk dat mensen hun weg naar mij weten te vinden. Je kunt je dus vast wel voorstellen dat ik erg blij was toen EdeStad.nl mij wilde interviewen! In september schoof ik aan tafel met Ted Walker van EdeStad.nl, om het te hebben over mijn passie: opvoedcoaching.


Geen handleiding voor opvoeden

Wat ik erg belangrijk vind, is dat opvoedcoaching voor iedere ouder kan zijn. Iedere ouder ervaart weleens lastige situaties tijdens het opvoeden, en het kan enorm fijn zijn om hier soms even nét hulp bij te krijgen die je nodig hebt. Er bestaat immers geen opleiding voor het ouderschap. Hier hebben we het uitgebreid over gehad, net als over waarom ik Opvoedkunst ben gestart en wat ik ouders bied.


Benieuwd naar het artikel? Dat kun je hier lezen!26 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

Opvoedkunst

Klinkenbergerweg 56

6711 ML Ede

T 06 - 514 66 247

E info@opvoedkunst.nl

© 2020 Opvoedkunst  •  KVK-nummer: 80116779
Privacyverklaring  •  Algemene voorwaarden

Website door MetMeeske