top of page
Zoeken

Opvoedkunst in de krant!

Bijgewerkt op: 16 dec. 2020

In september startte ik met Opvoedkunst, en sindsdien heb ik al heel mooi werk kunnen verrichten. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gemaakt, en hoop nog veel ouders met hun opvoeduitdagingen te kunnen helpen. Daarvoor is het natuurlijk belangrijk dat mensen hun weg naar mij weten te vinden. Je kunt je dus vast wel voorstellen dat ik erg blij was toen EdeStad.nl mij wilde interviewen! In september schoof ik aan tafel met Ted Walker van EdeStad.nl, om het te hebben over mijn passie: opvoedcoaching.


Geen handleiding voor opvoeden

Wat ik erg belangrijk vind, is dat opvoedcoaching voor iedere ouder kan zijn. Iedere ouder ervaart weleens lastige situaties tijdens het opvoeden, en het kan enorm fijn zijn om hier soms even nét hulp bij te krijgen die je nodig hebt. Er bestaat immers geen opleiding voor het ouderschap. Hier hebben we het uitgebreid over gehad, net als over waarom ik Opvoedkunst ben gestart en wat ik ouders bied.


Benieuwd naar het artikel? Dat kun je hier lezen!91 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page