OVER

Opvoedkunst

Opvoedkunst_cirkel_300dpi.png

DIT IS

Opvoedkunst

Zit jij als ouder ook weleens met je handen in het haar? Misschien wil je kind niet luisteren, is de sfeer in huis niet fijn of begrijp je jouw kind gewoon niet goed. Soms kunnen dingen nou eenmaal anders lopen dan hoe je had gedacht. Het is dan ook heel normaal om je soms onzeker te voelen over jouw aanpak bij verschillende situaties in het opvoeden. 
Opvoedkunst is er voor iedere ouder die een beetje hulp bij het opvoeden wel fijn zou vinden. Want het opvoeden van kinderen is niet altijd leuk en gemakkelijk. En geloof mij: iedere ouder ervaart weleens problemen tijdens het opvoeden. Jij bent dus zeker geen uitzondering!

OPVOEDKUNST

Voor wie?

Voordat je leert autorijden, neem je rijlessen. Word je dokter, dan studeer je daarvoor. Dit spreekt voor zich. Maar hoewel de meeste mensen op een punt in hun leven vader of moeder worden, bestaat er geen opleiding tot het ouderschap. En dat terwijl hier veel bij komt kijken; jij bent immers degene die jouw kind de basis geeft om straks op eigen benen te kunnen staan en dat wil je zo goed mogelijk doen. Daarom ben ik er om je te helpen. Want voor iedere ouder kan een steuntje in de rug soms heel waardevol zijn. Ik kan jou dit steuntje bieden.


Ben jij dus een ouder die:

  • de sfeer in huis wil verbeteren?

  • meer grip wil krijgen in het opvoeden?

  • jouw kind beter wil laten luisteren, eten, slapen etc.?

  • op een positieve manier wil opvoeden?

  • het plezier in opvoeden terug wil krijgen en meer wil genieten van je gezin?


Dan is Opvoedkunst er voor jou! Ik wil je graag helpen om meer grip en plezier te krijgen bij het opvoeden van jouw kind(eren).

Bekijk mijn diensten
Familie tijd