top of page

WORKSHOP
POPtalk7!

POPTALK7!

In 7 stappen naar blijvende verandering

De workshop POPtalk7! is een eendaagse workshop waarbij je leert om met behulp van beeldtaal een kind, jongere of volwassene te coachen naar blijvende verandering. Praktisch, doeltreffend en direct in de eigen praktijk of klas in te zetten.

POPtalk7!.jpeg
Gelukkig gezin
Bekijk mijn diensten

DOELEN BEREIKEN

De aanpak

Meestal bereiken we dit in vijf gesprekken van ieder ongeveer een uur. In de eerste sessie formuleren we de veranderwens. Hiermee gaan we vervolgens praktisch aan de slag. We zoomen in op verschillende situaties binnen jullie gezin, en bedenken een aanpak die bij jouw gezin past. Gedurende twee weken zullen jullie deze oplossingen in praktijk gaan brengen, waarna een vervolggesprek zal worden ingepland. In dit gesprek evalueren we op de besproken aanpak; heeft het gewerkt? Als het nodig is passen we iets aan, net zo lang tot het voor jouw gezin goed werkt. Daarnaast pakken we in ieder gesprek een andere situatie aan. Na vijf gesprekken weet je zo welke aanpak in verschillende situaties voor jouw gezin het beste is.​

Een maand na het laatste gesprek plannen we nog een contactmoment in. Hierin bespreken we of alles nog naar wens verloopt, of dat er nog een extra gesprek nodig is om de puntjes op de i te zetten.

Er is geen handleiding voor opvoeden in het algemeen, juist omdat ieder gezin uniek is. Eén ding is zeker: wanneer je blijft doen wat je nu doet, komt er geen verandering. Ik help ouders bij het zetten van de stappen naar positieve verandering. Zelfs de kleinste stappen kunnen al een enorm verschil maken.

POPtalk7! 7 stappen
Bekijk mijn diensten

INHOUD

Zeven stappen

POPtalk7! is de nieuwe naam voor de workshop die eerst ‘Positieve psychologie in beeld’ heette. Een workshop van één dag waarin je op een praktische en beeldende manier leert hoe je iemand kunt coachen naar blijvende verandering. Deze methode is gebaseerd op positieve psychologie.

Bij POPtalk7! leer je de kracht van beeldtaal pas écht ontdekken. Je doorloopt zeven heldere coachingsvaardigheden die ontwikkeld zijn door Wendy van Beurden (van Lucky7!), gebaseerd op de “7 steps to creating lasting change” van Tony Robbins. Deze stappen ga je zelf ervaren tijdens de workshop. Daarna ben je in staat om deze direct toe te passen bij de begeleiding en/of coaching van eigen leerlingen of cliënten.

 

De stappen van POPtalk7! bestaan uit:

  • Stap 1:  Begrijp hun wereld

  • Stap 2: Vind een reden voor verandering

  • Stap 3: Doorbreek het patroon

  • Stap 4: Definieer het probleem als oplosbaar

  • Stap 5: Vind bekrachtigende oplossingen

  • Stap 6: Conditioneer het

  • Stap 7: Schakel de omgeving in

Inhoud
Werkwijze

DOEL & WERKWIJZE

Praktisch coachen

Tijdens deze workshop leer je om praktisch te coachen met beeldtaal en krijg je inzicht in de zeven stappen. Na het volgen van de workshop ben je in staat om met behulp van beeldtaal kinderen, jongeren en volwassenen te coachen naar blijvende verandering.

Het is een aantal keer per jaar mogelijk om individueel deel te nemen aan deze workshop. Voor de workshop POPtalk7! is geen vooropleiding vereist.

POPtalk 7! worhshop.jpeg

Ervaring

"POPtalk7! heeft mij inzicht gegeven in hoe je iemand in 7 heldere stappen tot blijvende verandering kan brengen. Beeldende interventies die ik goed kan inzetten in mijn praktijk. Waardevolle dag!"

PRAKTISCH

Kosten en aanmelden

Kosten

De workshop POPtalk7! kost € 325,-. Dit is inclusief Lucky7! cursusmap, tas met beeldmateriaal, koffie, thee en lunch.

 

Accreditatie:

  • SKJ 11 punten

 

Aanmelden

Ben jij klaar voor verandering? Meld je dan aan voor de workshop via onderstaande knop. Voor vragen over de aanmelding kun je een mailtje sturen naar info@opvoedkunst.nl.

bottom of page